parallax background

Brein Selfie

Brein Selfie

Een update uit je hoofdWil je meer inzicht in jezelf? Wil een vliegende start van jouw persoonlijke ontwikkeling en groei? Dan is de Brein Selfie iets voor jou. Wij maken gebruik van professionele en unieke neurotechnologie om een breinfoto te maken. Met de daarbij behorende app ontdek je jouw krachten en eventuele klachten.

Je krijgt inzicht in jezelf en wat jou afremt of blokkeert als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Een geweldige start van nieuwe groei en ontwikkeling, zowel zakelijk als privé.


Neem contact op
Ontdek talenten en valkuilen

"Zo ben ik nu eenmaal"?


Door de breinmeting ontdek je wat je talenten en valkuilen zijn. Een deel van de uitkomsten zal een bevestiging zijn, maar de uitkomsten kunnen ook nieuwe inzichten geven. De nieuwe en verrassende uitkomsten noemen wij de blinde vlek; dat is gedrag dat jij jezelf hebt aangeleerd en wat je benoemd met: “zo ben ik nou eenmaal”. Maar het is gedrag dat een belemmering kan zijn in jouw eigen groei, dat onnodig veel energie kost.


"De Brein Selfie heeft mij enorm geholpen om een aantal belemmeringen te vinden waarvan ik mij deels bewust en deels onbewust was. Het heeft mij geholpen er ook doelgericht mee aan de slag te gaan. De leuke, luchtige en opbouwende aanpak van Michel maakt het makkelijk om over soms confronterende onderwerpen te spreken."

Nick Kalse, managing director Outbrain


Contact
BEWEZEN MEETMETHODE

Meer dan 10 jaar onderzoek en ervaringHet model van de Brein Selfie is ontwikkeld door Guus Bruijsten. Hij heeft de afgelopen 15 jaar intensief onderzoek gedaan naar het menselijk brein. In de afgelopen 10 jaar zijn al ruim 3500 breinfoto’s gemaakt. Deze metingen liggen ten grondslag aan de conclusies van het onderzoek om een verklarend model te ontwikkelen. Er zijn verbanden gevonden tussen hersenfrequenties en menselijk gedrag, onbewuste conditionering, hormonale activiteit en neurotransmitters.


Contact
50 VARIABELEN

Net zo eenvoudig als het meten van je hartslagJe hersenen zenden signalen uit. Deze kun je meten en zichtbaar maken in een elektro-encefalogram (EEG). Het meten van de signalen is inmiddels bijna net zo eenvoudig als het meten van je hartslag of bloeddruk. De Brein Selfie bewerkt het ruwe EEG signaal waardoor data over verschillende brein frequenties beschikbaar komt. Deze gegevens vertellen alles over de status van je brein in relatie tot energie, sensitiviteit en een diversiteit aan verstoringen en kwaliteiten. Je komt o.a. meer te weten over jouw:

  • Mentale & fysieke fitheid
  • Slaapkwaliteit
  • Actiebereidheid
  • Zelfbeeld en zelfbeeld overtuigingen
  • Gevoeligheid voor prikkels
  • Doorzettingsvermogen

  • Contact
CONTACTFORMULIER

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!