parallax background

Breinleider, training voor zakelijk leiderschap

BREIN LEIDER

Unieke combinatie van 1-op-1 en groepstrainingAls je een team leidt, heb je te maken met vragen zoals: hoe communiceer ik op een goede manier met mijn team? Hoe motiveer ik het team? Hoeveel moet ik mijn stijl aanpassen aan de wensen van de teamleden? Hoe ga ik om met weerstand?

Maar ook: Hoe ga ik om met mijn eigen onzekerheid? En hoe delegeer ik op een goede manier? Waarschijnlijk ben je bekend met de vragen en nog niet met alle antwoorden. Wij hebben iets speciaals: een unieke combinatie van 1-op-1 coaching en groepstraining. In een periode van 12 weken leer je om een succesvolle leider te zijn, waar jouw collega's graag voor werken. De opleiding is praktisch en concreet.


Of je als manager of teamleider succesvol bent, heeft te maken met mindset en vaardigheden. In de opleiding en training Brein Leider leer je zowel de juiste mindset te creëren, als de vaardigheden om succesvol samen te werken en doelen te realiseren met jouw team.


Ja, dit lijkt me leuk!
DIT IS WAT JE LEERT

Hoe word je een gelukkige leider?


 • wat jouw krachten en jouw drijfveren zijn en hoe deze te benutten om doelen te realiseren
 • wat jouw overtuigingen zijn die in de weg staan om samen doelen te bereiken
 • gedrags- en communicatiestijlen van jezelf en van anderen te herkennen en daarop aan te sluiten
 • vaardigheden om te communiceren als een leider
 • hoe je een team motiveert
 • de herkomst van eventuele onzekerheid en hoe dit om te buigen naar sterk leiderschap

Wij maken gebruik van het DISC-model voor gedrags- en communicatiestijlen. Je ontvangt een gecertificeerd en persoonlijk DISC profiel. Om overtuigingen te herkennen, maken we gebruik van de BreinSelfie. Je krijgt toegang tot een persoonlijke app met de inzichten en adviezen uit deze breinmeting.

DIT IS WAT JE KRIJGT

Voor een all-in prijs van euro 1500 • Gecertificeerd DISC profiel
 • Een professionele breinmeting en onbeperkt toegang tot de BreinSelfie-app
 • 4 één-op-één coaching gesprekken
 • Ruimte in je hoofd
 • 2 groepstrainingen, volledig verzorgd inclusief locatie en catering

Ja, ik doe mee!
PRAKTISCHE INFORMATIE

Ik kom ook graag!De volgende Brein Leider training is op 9 maart en 30 maart 2022.

Beide groepstrainingen vinden plaats op Happy Island. We starten om 9:30 uur en eindigen om 17:00 uur.

De individuele coachgesprekken plannen we samen op tijdstippen en locaties die jou het beste uitkomen.

Deelname vraagt een investering van slechts euro 1500 all-in


Doe je mee? Vul dan onderstaande formulier in en ik neem contact.


Neem contact met mij op
JA, IK WIL MEER INFORMATIE

Vul onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!