parallax background

Ademwerk

Verbonden ademen

Meer ruimte in je lichaamOns lichaam is een veilig en stabiel anker waar je altijd naar terug kunt gaan als iets té overweldigend is, of als gedachten een loopje met je nemen.

Je adem is hoe je het leven ervaart via je lichaam. Het is de basis van hoe je handelt, spreekt, voelt, liefhebt, denkt en gelooft. Door verbonden te ademenen adem je voller en open je gebieden die voorheen gesloten waren, waardoor spanning vrijkomt en je energie weer gaat stromen. Hierdoor zal jouw energieniveau verhogen.


Neem contact op
Dit kan je verwachten


Individueel of groepssessie


Een ademsessie duurt anderhalf tot 2 uur en bestaat uit een actief en een ontspanningsgedeelte. De techniek die wordt ingezet is de verbonden ademhaling, een ademhaling waarbij de pauzes tussen het in en uit ademen wordt weggelaten. Tijdens een sessie wordt er gebruik gemaakt van acupressuur, coaching en muziek.

Je kunt een ademsessie 1 op 1 doen of in een groepje. Zo’n ademsessie is op aanvraag en kun je samen met vrienden of collega’s doen.

De eerstvolgende groepssessie is op 28 maart. Meer informatie vind je hier: ademcirkel.

Verbonden ademhaling brengt meer ruimte in je lichaam. Je verwerkt oude pijn, spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert, of zelfs oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht!


Contact

Praktische informatie

Voorbereiding op een ademsessie  • Zorg voor comfortabele kleding, liever zonder ritsen en knopen.
  • Graag een dekentje meenemen.
  • Geadviseerd wordt niet te veel te eten en geen koffie vlak van tevoren.

  • Contra-indicaties voor een ademsessie zijn de volgende: zwangerschap, astma of epilepsie, zware post-traumatische stressstoornis (PTSS), vrijstaande retina (netvliesloslating), glaucoom, nieraandoening, hoge bloeddruk, diabetes, aneurysma in de hersenen of buik, cardiovasculaire ziekte zoals een hartaanval of beroerte in het verleden, ongecontroleerde schildklieraandoening, het gebruik van medicatie waarbij de hersenen worden beïnvloed (zoals antidepressiva, medicatie voor angststoornissen), diagnose van bipolaire stoornis, schizofrenie of psychiatrische aandoening, opname voor psychiatrische aandoening of emotionele crisis in de afgelopen 10 jaar, als je om medische redenen moet oppassen met heftige fysieke inspanning en emotionele ontlading.


    Contact
    CONTACTFORMULIER

    Vul onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!