parallax background

Training of teamuitje: Island Break

Island Break

Even op pauze met je collega'sAls je in de natuur en op het water bent, ontstaat er rust en ontspanning. Hierdoor ben je effectiever, creatiever en voel je je meer verbonden. Happy Island is het perfecte decor voor de ultieme sfeer met je team waardoor de formele bedrijfsmaskers plaatsmaken voor focus en verbinding.

Overnachten in onze unieke eiland huisjes is ook mogelijk. Dit zorgt voor een écht pauze-moment met jouw team. Het brengt iedereen uit het hoofd en in het lijf. Dat geeft een extra boost aan het team!


Wil jij een teamuitje organiseren waar nog lang over nagepraat wordt? Of een training om meer onderlinge verbinding te creëren? Dan maken wij graag een voorstel voor een onvergetelijk team-event.


Ja, dit is interessant
ONTSPANNING EN INZICHT

Stel je het eens voor...


Je wordt opgehaald door een kleurrijke pont. Op weg naar succes met jouw team. De wind weer in de zeilen. Plezier met elkaar. Samenwerking. Energie. Ongekende motivatie. Verrassende hapjes en drankjes. De geheimen van je brein ontdekken. Elkaar begrijpen en vertrouwen. Ontspannen in de hangmat, of juist op het water met de kajak of sup-plank. Lunchen tussen de waterlelies. BBQ rondom het kampvuur....

Zie je het voor je? Klinkt dit fantastisch? Hoe voelt het als jouw team weer straalt zoals de zon?

DIT IS WAT WIJ BIEDEN

Geluk en succes zijn elkaar beste vriendenOp Happy Island combineren we beleving en plezier met sterke inhoudelijke trainingsvormen. Allemaal gebaseerd op de wetenschap van het brein. Zó halen jullie het meeste uit je team én uit jullie trainingsdag.

  • Thuis-gevoel door de omgeving en hartelijke bewoners van het eiland.
  • Compleet verzorgde, verrassende en voedende catering.
  • Specialisten in breinleren; boeiende inzichten met duurzaam effect.
  • Breed scala van gedrag en brein analyse instrumenten.
  • Veel geluksmomentjes.

Ja, dit wil ik!
PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor elk team een passend programmaElk team is anders. Daarom bepalen we per team de juiste werkwijze, qua inhoudelijk en activiteiten.

Wil jij jouw team iets unieks geven? Wil je méér dan de standaard? Neem dan contact met ons op. Op basis van jouw verhaal over jezelf en je team doen wij een voorstel dat je zal verrassen en dat bovenal een duurzaam effect heeft op de koers die jij wilt varen.

Wij gebruiken technieken uit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en wij zijn DISC gecertificeerd. Bovenal gebruiken wij samen meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van leiding geven aan teams, sales en ondernemerschap. Daarnaast zijn wij beiden opgeleid tot breinanalist.


Neem contact met mij op
JA, IK WIL MEER INFORMATIE

Vul onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!