parallax background

Logeren


Romantisch of juist avontuurlijk? Kies hieronder jóuw manier van pauze nemen.

Happy IslandOns verborgen eiland, vlakbij Amsterdam is de perfecte plek om te ontspannen en je gelukkig te voelen.

Ons eiland is alleen via het water te bereiken. Je krijgt van ons een roeibootje waarmee je makkelijk op en neer kan naar de kant. Maar je kunt er ook de prachtige natuur rondom het eiland mee verkennen.


Direct boeken
Voormalige olieketel (2-3 personen)

Unieke woning op een eilandDe Ketel is in 2018 geheel verbouwd en omgebouwd tot schattig, idyllisch woonhuis.

Het verblijf heeft een begane grond en één verdieping. Op de verdieping is een twee-persoonsslaapkamer inclusief badkamer en wc. Op de begane grond bevindt zich een keukenblok, een gezellig rond tafeltje en een bank die ook als bed gebruikt kan worden.


Check beschikbaarheid Foto's
Voormalige rozenkas (4 personen)

Bijzonder plekje met grote tuinVroeger werden hier rozen gekweekt.

Het huis heeft een ruime woonkamer en 2 ruime slaapkamers met ieder een twee persoons bed. Verder is er een badkamer met wastafel en douche. Het gehele huis wordt gehuurd inclusief een grote tuin.


Check beschikbaarheid Foto's
Vlot kamperen (2-4 personen)

Kamperen op het waterKamperen op een Kampeervlot is een unieke ervaring. Je vaart door de prachtige natuur van Aalsmeer en omgeving.

Aalsmeer is bekend om de vele eilandjes en slootjes die je een ultieme kampeerervaring geven. Overdag vaar je door prachtig natuurgebied en in de avond zet je de tent in een handomdraai op. Er zijn veel restaurants en andere horeca in de omgeving. In de avond staat je een prachtige zonsondergang of sterrenhemel te wachten.


Check beschikbaarheid Foto's
Schiphuys (4 personen)

Luxe woning met grote tuinVoormalige kas

Het huis heeft een ruime woonkamer en 2 ruime slaapkamers. Verder is er een badkamer met ligbad, wastafel en douche. Het gehele huis wordt gehuurd inclusief een grote tuin aan het water.


Check beschikbaarheid Foto's

Extra activiteiten & arrangementen