parallax background

Logeren


Romantisch of juist avontuurlijk?


Happy IslandOns verborgen eiland, vlakbij Amsterdam is de perfecte plek om te ontspannen en je gelukkig te voelen.

Vroeger stonden er kassen en groeiden er planten. Nu staan er unieke verblijven en groeien er mensen. Met veel liefde en zorg creëerden we unieke plekjes waar je eenvoudig tot rust komt, waar de sfeer altijd goed is en waar je al snel een vakantiegevoel hebt.

Ons eiland is alleen via het water te bereiken. Je krijgt van ons een roeibootje waarmee je makkelijk op en neer kan naar de kant. Maar je kunt er ook de prachtige natuur rondom het eiland mee verkennen.


Direct boeken
Voormalige olieketel (2-3 personen)

Unieke woning op een eilandDe Ketel is in 2018 geheel verbouwd en omgebouwd tot schattig, idyllisch woonhuis.

Het verblijf heeft een begane grond en één verdieping. Op de verdieping is een twee-persoonsslaapkamer inclusief badkamer en wc. Op de begane grond bevindt zich een keukenblok, een gezellig rond tafeltje en een bank die ook als bed gebruikt kan worden.


Check beschikbaarheid Foto's
Vlinderkas (4 personen)


Charmant en uniekVroeger werden hier rozen gekweekt.

Het huis heeft een ruime woonkamer met open keuken. Er zijn 2 slaapkamers met ieder een twee persoonsbed. Verder is er een badkamer met wastafel en douche. Het gehele huis wordt gehuurd inclusief tuin. De tuin is een échte chill-plek. Er zijn hangmatten, een grote eettafel en een vuurplaats. Maar je kan ook heerlijk op de steiger zitten, met de voetjes in het water, turend naar de waterlelies, eendjes of langsvarende sloepjes. Ideaal voor mooie zomer- of winteravonden met vrienden.


Check beschikbaarheid Foto's

Lotus Belle Tent (2 personen)

GlampingOp privé stukje eiland

Deze unieke Lotus Belle tent staat op een eigen stukje eiland van ca. 450m2. Van alle gemakken voorzien, inclusief privé sanitair en eletriciteit.


Check beschikbaarheid Foto's
Voormalige rozenkas (4 personen)

Bijzonder plekje met grote tuinVroeger werden hier rozen gekweekt.

Het huis heeft een ruime woonkamer en 2 ruime slaapkamers met ieder een twee persoons bed. Verder is er een badkamer met wastafel en douche. Het gehele huis wordt gehuurd inclusief een grote tuin.


Check beschikbaarheid Foto's
Luxe eilandwoning met grote tuin (4 personen)

Voormalige kasDeze mooie eilandwoning heeft een ruime woonkamer met open keuken en 2 ruime slaapkamers. Verder is er een badkamer met ligbad, wastafel en wc. Het gehele huis wordt gehuurd, inclusief een grote tuin aan het water.


Check beschikbaarheid Foto's

Extra activiteiten & arrangementen