parallax background

Volle maan en cacao ceremonie

De godin van de hemel


verbinding met je hart-krachtWil jij kennismaken met de krachtige energie van de godin van de hemel en met het best bewaarde geheim van chocolade? Dat kan tijdens de Volle Maan ceremonie op Happy Island!

De combinatie van volle maan, een cacao ceremonie een ademcirkel en varen naar de maan, midden in de natuur, zorgen ervoor dat je verbinding maakt met je hart-kracht. Het is een liefdevol cadeau van moeder natuur!


Ja, dat vind ik leuk!

DIT KAN JE VERWACHTEN


een cadeau voor jezelf


Bij volle maan stap je aan boord op weg naar Happy Island. Het is een mooi moment voor dankbaarheid en voor afscheid nemen van wat jou niet langer dient.

We starten met een cacao-ceremonie gevolgd door een ademcirkel. Die helpt om je hart open te stellen en verbinding te maken met je lijf. Vervolgens varen we met een vlot vol lichtjes en kristallen naar een plek waar de maan op haar mooist te zien is. In stilte varen we terug naar het eiland en ronden we de ceremonie rondom het kampvuur af.


Ja, dat vind ik leuk!

PRAKTISCHE INFORMATIE


Doe je mee?De volle maan ceremonie duurt van 19:00 tot 23:00 uur en vindt plaats op Happy Island in Aalsmeer. Op de volgende data is nog plaats om mee te doen.

* 24 april

* 22 juni

* 21 juli

We vragen een bijdrage van euro 88 inclusief alles. Leuk als je meedoet!


Ja, dat vind ik leuk!

IK HEB NOG EEN VRAAG

Vul onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!