parallax background

Happy Man

HAPPY MAN


Pauzemoment voor mannenWil jij op een gave manier werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan is Happy Man misschien iets voor jou. Geen wierook of vage woorden. Wel stoere activiteiten en goeie gesprekken.

Happy Man is 2 dagen met toffe kerels op een verborgen eiland vlakbij Amsterdam. Het is een unieke ervaring midden in de natuur. Even weg van de hectiek van iedere dag en stoere activiteiten.


We gebruiken de wetenschap over het brein als basis. Je krijgt nieuwe inzichten over de connectie tussen body en mind. Over denken en voelen. Alle activiteiten zijn erop gericht om op een verrassende en ontspannen manier weer eens naar jezelf te kijken. Om je kompas opnieuw te richten, waardoor je nog succesvoller jouw dromen, wensen en doelen kunt realiseren.


Ja, ik doe mee!

STOERE ACTIVITEITEN


Houd jezelf een spiegel voor


Tijdens Happy Man gebruiken we dieren om je een spiegel voor te houden. Zij geven inzicht in jouw gedrag, zodat je bewuster wordt van je omgeving, je eigen rol daarin en wat je misschien wilt veranderen.

We leren ook technieken om de gevolgen van spanning en stress te controleren, waardoor je met een lach op je gezicht in ijskoud water stapt! En we gaan boksen met 3-voudig Europees kampioen Arnold Vanderlyde. Je leert creëren en om het roer van jouw leven in eigen hand te nemen.

PRAKTISCHE INFORMATIE


Je kompas her-ijkenNa twee dagen op ons eiland sta je weer aan vaste wal. Rijker, krachtiger, boordevol nieuwe inzichten en met gereedschap om altijd Happy Man te zijn en het leven te leven zoals jij dat wilt.

De groep is klein. Zo zorgen we voor diepgang wanneer het gewenst is en voor snelheid als we daar zin in hebben.


Doe je mee? Vul dan onderstaande formulier in en ik neem contact met je op om het verder toe te lichten.

 

Op de volgende data is nog plaats voor mannen die willen meedoen:

  • 5-6 oktober 2023 (nog 1 plaats)
  • 25-26 januari 2024


Ja, ik doe mee!

JA, DIT LIJKT ME WEL WAT!

Ik wil meer informatieDeelname aan Happy Man vraagt een investering van slechts euro 550, all in. Je krijgt daarvoor 2 dagen volledige verzorging en overnachting.

PS: heb je een vriendengroep met wie je een Happy Man zou willen doen? Neem dan ook contact op. Dan plannen we een exclusieve Happy Man voor jullie!


Neem contact met mij op
JA, IK WIL MEER INFORMATIE

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!