parallax background

Brein Leider, training voor leidinggevenden

BREIN LEIDER


Deel 1: zelfkennisGoed leiderschap begint bij zelfkennis. Dat is dan ook het thema van de eerste trainingsdag. Je ontdekt welke overtuigingen en gedachtepatronen voor jou helpend zijn en welke in de weg staan om succesvol te zijn.

Tijdens de eerste trainingsdag kijken we naar het ontstaan van gedachten, gevoel en gedrag en je leert om dit proces te beïnvloeden.

Verder wordt jij op deze trainingsdag door één van onze dieren (roofvogels of paarden) een spiegel voorgehouden. Je gaat ervaren hoe het is om in verbinding te zijn met jezelf en met anderen. Het is gegarandeerd een boeiende dag met vele eye-openers!


Ja, dit is iets voor mij!

BREIN LEIDER

Deel 2: jij en je team


Vanuit zelfkennis kun je verbinden met jouw team. Dit is het thema van de tweede trainingsdag. Voorafgaand hebben we twee coach-gesprekken gehad. Tijdens de trainingsdag ontvang je jouw persoonlijke gedrag- en communicatieprofiel en gaan we dieper in op de verschillende stijlen in jouw team. Bovenal leer je om op die stijlen aan te sluiten, zodat je altijd succesvol samenwerkt.

Verder leer je op deze dag hoe je een cultuur creëert waarin ieder teamlid optimaal functioneert én waarbij de kracht van jouw team méér is dan de optelsom van de talenten van de individuele teamleden.

DIT IS WAT JE KRIJGT


Voor een all-in prijs van euro 1995In een intensieve periode van 2 maanden word jij een gelukkige leider. Een leider waarvoor én waarmee mensen graag werken!

  • Persoonlijk DISC profiel
  • 2 trainingsdagen, volledig verzorgd op Happy Island
  • 4 één-op-één coaching gesprekken
  • 1 dagdeel professionele coaching met dieren


Ja, ik doe mee!

PRAKTISCHE INFORMATIE


Ik kom ook graag!De volgende Brein Leider training is op 15 maart en 19 april 2023. Kijk voor meer data in onze agenda.

Beide groepstrainingen vinden plaats op Happy Island. We starten om 9:30 uur en eindigen om 17:00 uur.

De individuele coachgesprekken plannen we samen op tijdstippen en locaties die jou het beste uitkomen.


Doe je mee? Vul dan onderstaande formulier in en ik neem contact.


Neem contact met mij op