parallax background

Alles om je verblijf nóg leuker te maken


Met een kano, kajak of SUP-board

De GeluksrouteWij hebben speciaal voor jou een audiotour ontwikkeld, die je door het prachtige natuurgebied rondom ons eiland leidt.

Al varend, hoor je over de natuur in dit gebied en daarbij leer je over geluk en hoe je een geluk-mindset kunt creëren. Sportief, ontspannend en leerzaam tegelijk!

De Geluksroute inclusief kano, kajak of SUP-board kun je bij een verblijf op Happy Island boeken. De Geluksroute is ook los te boeken via de knop hieronder.


Naar Geluksroute Contact
Tortelduifjes

Romantisch samenHeerlijk ontspannen, varen en in de hottub

Speciaal voor tortelduifjes hebben wij een arrangement samengesteld met overnachting, een flesje bubbels, ontbijt, de geluksroute en de hottub met heerlijke geurtjes. Heerlijk samen even pauze nemen op Happy Island.

Neem direct met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Neem contact op
Vriendinnen Geluksweekend

Even op pauze met je vriendinnenGezelligheid, inzichten en inspiratie.

Tijdens jouw Vriendinnen Geluksweekend kom je weer in je kracht te staan doormiddel van yoga, meditatie en het onderzoeken van jouw gedachten. Daardoor komen dromen, doelen en verlangens naar de oppervlakte. Zo kun je keuzes maken voor wat je mag loslaten om ruimte te creëren voor andere dingen die kunnen gaan bloeien.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw vriendinnengroep te bespreken


Neem contact op
En nog veel meer......

Zoveel is er mogelijkJouw verblijf op Happy Island wordt onvergetelijk

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om jouw verblijf onvergetelijk te maken. Wat denk je van een privé concert in jouw woonkamer? Of een exclusief diner bereid door een privé kok? Laat ons jouw wensen weten!


Neem contact op