parallax background

Trainingen

HAPPY MAN

persoonlijke groei en ontwikkelingJe krijgt nieuwe inzichten over de connectie tussen body en mind. Over denken en voelen. Alle activiteiten zijn erop gericht om op een verrassende en ontspannen manier weer eens naar jezelf te kijken.

Om je kompas opnieuw te richten, waardoor je nog succesvoller jouw dromen, wensen en doelen kunt realiseren.


Meer over Happy Man
JOUW GELUKSDAG

Speciaal voor ambitieuze vrouwen


Tijdens Jouw Geluksdag kom je weer in je kracht te staan. We gebruiken yoga en meditatie. We gaan varen tussen de waterlelies en onderzoeken gedachten: zijn ze waar, of houden ze ons voor de gek? Dromen, doelen en verlangens komen naar de oppervlakte.

Ruimte voor rust en reflectie

Op Jouw Geluksdag nodigen wij je uit om de balans op te maken. Wat mag je loslaten om ruimte te creëren voor andere dingen, die mogen gaan bloeien.
 Zo ontstaat er overzicht en helderheid. Vervolgens zet je die eerste belangrijke stap om met een frisse blik, rijk aan inspiratie, vertrouwen en vol nieuwe energie weer naar huis te gaan.


Jouw Geluksdag
BREIN LEIDER

Voor iedereen die een team leidtBrein Leider is een leiderschapstraining. Speciaal voor mensen die een team of bedrijf leiden. Voor teammanagers en directeuren. Voor hen die nóg beter willen worden in het -samen met een team- succesvol realiseren van doelstellingen. Op zo’n manier dat ieder teamlid in zijn kracht staat en gelukkig is.
De Brein Leider training bestaat uit 3 trainingsdagen met andere leidinggevenden, verspreid over 10 weken. De trainingsdagen worden aangevuld met 3 één-op-één coach-gesprekken.
Hoe word je een leider die altijd succesvol doelen realiseert, waarvoor én waarmee mensen graag werken?
Meer over de training
TEAMBUILDING

Training of teamuitjeSoms is het goed om even met je collega’s op pauze te gaan. Om nieuwe plannen te maken. Om verandering te faciliteren. Of gewoon om de teamspirit te vergroten. Met een Island Break op Happy Island bereik je altijd méér dan je verwacht!


Meer over een Island Break
ADEMCIRKEL

Bewust verbonden ademenJe adem is hoe je het leven ervaart via je lichaam. Het is de basis van hoe je handelt, spreekt, voelt, liefhebt, denkt en gelooft.
Regelmatig organiseren wij een Ademcirkel op ons eiland, waarin je de kracht van bewust verbonden ademhalen ervaart en de potentie van groepsenergie.
Meer over de Ademcirkel