parallax background

The Body Works

The Body Works


Pauzemoment voor mannenEven op pauze. Tijd voor jezelf. Weg uit de hectiek van iedere dag. Dat geeft ruimte om jezelf nóg beter te leren kennen. Ruimte om verder naar binnen te kijken. Te ontdekken wat er in de weg staat om vrijer te leven. Ruimte om richting te bepalen en koers te houden.

De tweedaagse training The Body Works helpt jou om jezelf nóg beter te leren kennen.  Je vindt antwoorden op vragen als: wat gebeurt er precies met me op momenten dat het spannend wordt? Of juist comfortabel? Wat gebeurt er als ik een doel stel? Wat is het patroon dat ik hanteer om een doel wel of niet te realiseren? Wat staat eigenlijk altijd in de weg om mijn dromen waar te maken? En hoe kan ik dat opruimen?


Ja, ik doe mee!

Stoere werkvormen


Méér jijTijdens de training leer je om naar je lichaam te luisteren. Het heeft zoveel te vertellen. Maar je hoofd brengt je nogal eens van de wijs. Hoe dat werkt ervaar je tijdens The Body Works. Met bijvoorbeeld Freediving als werkvorm en ademwerk. Maar ook boksen als spiegelsessie is vast onderdeel van deze training.

Je verblijft in één van onze eilandwoningen: voormalige kassen die zijn omgebouwd tot idyllische eilandwoningen die van alle gemakken en comfort zijn voorzien.

PRAKTISCHE INFORMATIE


Ruimte voor nieuwe dingenNa twee dagen op ons eiland sta je weer aan vaste wal. Boordevol nieuwe inzichten en ervaringen. Je weet weer waar je heen wilt en wat je daarvoor moet doen. Bovenal heb je de zelf opgebouwde belemmeringen opgelost waardoor je je lichter voelt.


Doe je mee? Vul dan onderstaande formulier in en ik neem contact met je op om het verder toe te lichten.

Op de volgende data is nog plaats voor mannen die willen meedoen:

  • 21-22 september 2023 (VOL)
  • 2-3 november 2023
  • 8-9 februari 2024


Ja, ik doe mee!

JA, DIT LIJKT ME WEL WAT!


Ik wil meer informatieDeelname aan The Body Works vraagt een investering van slechts euro 555, all in. Je krijgt daarvoor 2 dagen volledige verzorging en overnachting.

PS: heb je een vriendengroep met wie je The Body Works zou willen doen? Neem dan ook contact op. Dan plannen we een exclusieve Body Works training voor jullie!


Neem contact met mij op

JA, IK WIL MEER INFORMATIE


Vul onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!