parallax background

Island Coaching

ISLAND COACHING


De wind weer in de zeilenCoaching voor mannen en vrouwen met ambitie. Voor mensen die willen ontwikkelen en groeien en die even wat externe, onafhankelijke hulp kunnen gebruiken.

Op een prachtige plek, vlakbij Amsterdam helpt onze unieke coaching met overzicht en inzicht en krijg je tools om koers te houden.


Neem contact op

HOE WE DAT DOEN

Overzicht en inzicht


Zowel onze locatie als onze aanpak is uniek. Het eiland helpt om écht even pauze te nemen. Het prachtige natuurgebied is het decor van onze coachgesprekken. Of we nu in de tuin zitten en genieten van de zon, of op het water zijn met een kajak of bootje, of in het ketelhuis een kop koffie drinken, het eilandleven zorgt ervoor dat je als vanzelf rust vindt en dat je hoofd en je hart openstaan voor nieuwe inzichten.

Door gebruik te maken van de wetenschap over ons brein zijn onze coachgesprekken concreet en praktisch. Overzicht en inzicht verkrijg je door zowel naar body als mind te luisteren. Onze tools om 100% invloed te nemen op wat je denkt, wat je voelt en wat je doet, helpen je om koers te houden.

MIJN NAAM IS DAISY


Geluksfee op Happy IslandMijn naam is Daisy en ik ben Geluksfee. Ik vergelijk mezelf met een openspringend madeliefje. Ieder blaadje heeft een andere, energierijke kleur. Ik ben vrolijk, enthousiast, volop in bloei en ik groei. Ik ben weerbaar, maar ook kwetsbaar. Ik geniet volop van het gelukkige leven. En ik sta 'aan' als ik mensen kan inspireren. Mijn motto? Carpe Diem!

Mijn naam is daisy

Ik ben jouw ideale gesprekspartner wanneer je:

  • droomt van een mooier leven, maar niet weet waar je moet beginnen
  • jezelf soms tegenhoudt door angst of het oordeel van anderen
  • de regie over je eigen leven kwijt bent
  • niet zo goed meer weet wat je echt belangrijk vindt en wat je wilt
  • het gevoel hebt dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt

Mijn aanpak is speels en soms confronterend. Maar altijd met liefde voor jou en de wereld om je heen. Ik zet je telkens vol energie en inspiratie weer terug aan vaste wal!


Contact

MIJN NAAM IS MICHEL


Kapitein op de oceaan van mijn levenIk houd ervan om een koers uit te zetten, rekening houdend met alle mogelijke invloeden daarop. Maar ik laat me door weinig van die koers afhouden. Alleen de natuur is krachtiger en daarom zo indrukwekkend mooi.

Door mijn ervaring als ondernemer en met het opzetten van teams, ben ik jouw ideale gesprekspartner wanneer je:

  • de richting wilt vinden voor jouw volgende stap in je carrière
  • jouw plannen om ondernemer te worden daadwerkelijk wilt realiseren
  • de samenwerking met collega’s en teamleden op een hoger niveau wilt brengen


Contact